Редактор: e-mail: Кадър: БТВЛидерът на Да, България Христо Иванов призова новото ръководство

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВЛидерът на Да, България Христо Иванов призова новото ръководство
Коментари Харесай

Христо Иванов: Когато в Гугъл напишете България, излиза шкафчето на Борисов. Да си ходят, иначе ще ги изгонят с камъни

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

Лидерът на " Да, България " Христо Иванов прикани " новото управление на ДАНС, както и страната, да задвижи процедурата за налагане на аналогични наказания към оповестените от Съединени американски щати лица ". Той гостува в предаването " Лице в лице " по БТВ, където разяснява настоящите кавги в страната ни.

" Новото управление на ДАНС да задвижи процедурата за налагане на аналогични наказания към тези лица и към други. Защото Пеевски в последните месеци се отърваваше от компании. Американското държавно управление прави един другарски жест към България, тъй като корупцията е проблем на груповата сигурност. Това е последица от дейностите на българските жители в последните месеци, последица от работата на разнообразни медии и публицисти. Америка реагира на това и в този смисъл ние минаваме един доста значим политически рубикон. Но това се случва точно с напъните на българското общество. Нашите другари реагират, тъй като виждат, че у нас се минава на нов стадий от политическото развиване. Трябва да довършим започнатото. Корупцията е като тангото - тя изисква двама. 

Пеевски и Божков са взели участие в корупционни схеми с кого? Тези схеми са били покровителствани от кого? Това лице, което носи политическата отговорност за това изгубено десетилетие на задълбочаваща се корупция, е Бойко Борисов. Бойко Борисов е ортакът на Пеевски. И другото лице, чието име стои написано на този непоносим корупционен модел е Гешев, преди него Цацаров. Това са хората, които не проверяваха Пеевски, затваряха си очите за Пеевски, те са покровителствали схемите. Те когато започнаха да проверяват Божков не погнаха корупцията, а други неща като изнасилвания, закононарушения с културни полезности и така нататък А той самичък призна за корупцията ", изясни Иванов.

" Знаете ли когато интернационалните медии приказват за корупцията, какъв брой спада цената на недвижимите парцели, на нашия труд, на нашите вложения в страната. Корупцията ни яде бъдещето. Когато отвориш " Google " и напишеш " България ", това излиза. И Борисов излиза с неговите шкафчета ", сподели още той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР